O nas ... Dekorina za vas in vaš dom.


Ena naših ključnih dejavnosti je veleprodaja in prodaja po pošti/kataloška prodaja/dekorativnih tapetniških tkanin.

Našo dejavnost smo v letu 2019 razširili in dopolnili z novimi storitvami s področja svetovanja pri urejanju in opremljanju doma, uspešnega in praktičnega organiziranja doma kakor tudi posameznikovega vsakdanja, osebnega nakupovanja, svetovanja pri izbiri ustreznega darila in nakupovanja le-tega ter organizacije različnih družabnih dogodkov.

Pomembno je slediti družbenemu in gospodarskemu napredku ter temu ustrezno prilagoditi ponudbo storitev, ki jih trg potrebuje. Tako smo v naš tim povabili tudi strokovnjake s področja izobraževanja, projektnega vodenja in vsestranskega poslovnega svetovanja ter naši ponudbi dodali te specifične storitve za izbrane stranke.

 


Sodelujemo z ...


Oskrbujemo večino slovenskih proizvajalcev oblazinjenega pohištva ter veliko večino zasebnih tapetnikov, avtoprevoznikov in dekoraterjev. Prav tako najdete naše blago v trgovinah z blagom, katere vršijo tudi prodajo dekorativnega tapetniškega blaga in blaga za dekorativne stranske zavese.

Sodelujemo pa prav tako z domačimi in mednarodnimi podjetji na področju projektnega in poslovnega svetovanja ter izobraževalnimi institucijami.