Osebno nakupovanje in nakupovanje daril


Nimate časa za nakupovanje? Potrebujete nasvet ali predlog pri nakupovanju? Nudimo vam storitve osebnega nakupovanja. Naša ponudba storitev obsega tudi svetovanje in pomoč pri izbiri daril za različne priložnosti ter sam nakup, tako da vam obhod trgovin več ne bo potreben.


Osebno nakupovanje 

Vam je mučno hoditi v trgovino in se med množico ponujenih izdelkov ne znajdete? Imate težave pri nakupovanju in ne veste, kaj točno potrebujete oz. si želite? Se s tem izzivom srečujete predvsem pri nakupu osebne garderobe? Zakaj bi se še v prihodnje tem izzivom izpostavljali sami? 

Naša ponudba storitev vključuje tudi osebno nakupovanje. To je dejavnost, v kateri se naši usposobljeni sodelavci ukvarjajo s svetovanjem in dajanjem predlogov našim strankam pri nakupovanju: pa naj bo to nakup oblačil, obutve, modnih dodatkov, ... in še česarkoli drugega.
Nakupovanje daril

Izbira pravega darila, ki bo obdarovano osebo razveselila, ni enostavna. Vsi smo že dobili darilo, ki smo ga kasneje zabrisali v smeti. Prav tako pa obhod trgovin, iskanje in kombiniranje daril predstavlja za marsikoga napor, vsekakor pa zahteva veliko časa. Predvsem gneča v času božičnih in novoletnih praznikov marsikoga spravlja ob živce in na koncu kupi prvo stvar, ki jo vidi, neozirajoč se na to, ali bo obdarovanec zadovoljen, ampak samo s ciljem čim prej zapustiti trgovino. In zakaj bi se s tem zamudnim in napornim delom ubadali sami? 

Naša ponudba storitev obsega tudi svetovanje in pomoč pri izbiri daril za različne priložnosti, pa naj bo to rojstni dan, božič, različne obletnice in posebne priložnosti, ... ter sam nakup, tako da vam obhod trgovin več ne bo potreben. Vi nam sporočite priložnost, za katero potrebujete darilo ter seveda, komu je darilo namenjeno in v kakšnem finančnem obsegu naj bo vrednost darila, mi pa vam pripravimo izbor daril in odločite se za tistega, ki vam je najbolj všeč - enostavno, a ne?